Entrevista a Els Matins

President Aragonès: "Ho tenim tot a punt per aplicar les potencialitats del pressupost l'endemà de la seva aprovació al Parlament"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Ho tenim tot a punt per aplicar les potencialitats del pressupost l'endemà de la seva aprovació al Parlament"

  1. En una entrevista a Els Matins de TV3, Aragonès ha remarcat que “seria una irresponsabilitat no haver fet tot el que estava al nostre abast per aprovar els pressupostos”
Entrevista a Els Matins{"name":"2023/02/03/11/16/b704b754-764c-40f3-8315-d4a6f186a3ab.jpeg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":78854}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assegurat aquest matí, en una entrevista al programa “Els Matins” de TV3, que el Govern ho tindrà “tot a punt” perquè “totes les potencialitats del pressupost per al 2023 es comencin ja a portar a terme l’endemà de l’aprovació definitiva al Parlament”, prevista per al 10 de març.

El cap de l’Executiu ha celebrat l’acord assolit amb els socialistes i comuns ha destacat que, en el context de dificultats en què viuen moltes famílies i empreses, “seria una irresponsabilitat no haver fet tot el que estava al nostre abast per aprovar els pressupostos”. En aquest sentit, ha destacat que el resultat de les negociacions són “uns pressupostos bons per a la ciutadania” que tenen “impacte en la vida de les persones, i això és el més important”.

“La nostra feina és generar el marc de confiança necessari perquè empreses, treballadors, entitats socials i ajuntaments es comprometin amb la transformació del país, i això s’aconsegueix aprovant pressupostos”, ha reblat Aragonès.

De cara al tràmit parlamentari, el president ha instat el grup de Junts a donar suport al comptes perquè estem davant d’“un bon acord” que “incorpora moltes de les seves propostes”. “Crec que hi haurien de ser i seria molt bo que hi fossin”, ha declarat.