Banyoles

President Aragonès: "El Pla de l'Estany és una de les comarques amb més dinamisme econòmic, cultural i social de Catalunya, i hi hem de seguir apostant"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "El Pla de l'Estany és una de les comarques amb més dinamisme econòmic, cultural i social de Catalunya, i hi hem de seguir apostant"

  • El cap de l’Executiu ha encapçalat a Banyoles la reunió del Consell d'alcaldes de la comarca i ha visitat l’Ajuntament de la ciutat
El president, durant la visita al CN Banyoles. Autor: Rubén Moreno{"name":"2022/06/03/16/43/db6d0296-73d2-41d3-bc11-fffb3da98107.jpg","author":"Rubén Moreno. Oficina de comunicació del president","type":"0","location":"0","weight":"2491"}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet aquest matí una visita territorial al Pla de l'Estany, on ha destacat que “és una de les comarques amb més dinamisme econòmic, social i cultural de Catalunya”. “Per tant, mereix tot el reconeixement per part del Govern i hi hem de seguir apostant”, ha declarat.

A Banyoles, el cap de l’Executiu ha encapçalat la reunió del Consell d'Alcaldes del Pla de l'Estany i també s’ha desplaçat a l’Ajuntament de la ciutat, on ha signat el llibre d’honor i s’ha reunit amb el consistori.

Les dues trobades, que Aragonès ha qualificat de “molt profitoses”, han servit per “compartir molts dels reptes que també tenen altres comarques del país, com són els efectes del despoblament; les necessitats d’habitatge, especialment en els municipis petits, o els recursos dels Ajuntaments per atendre les demandes de la ciutadania”.

En aquest sentit, el president ha remarcat que la col·laboració entre les institucions és bàsica” i que “cal seguir treballant en aquesta línia perquè els reptes de Banyoles i del conjunt del Pla de l’Estany són també els reptes de Catalunya”. Per això ha apostat per mantenir i enfortir aquesta col·laboració: “La Generalitat treballa per fer possible la igualtat d’oportunitats i el progrés a tot el país i podeu comptar amb la nostra complicitat per fer-ho possible”.

Pere Aragonès també ha visitat les instal·lacions del Club Natació Banyoles i l’empresa de joguines Londji, a Porqueres. L’ha acompanyat la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé.

6  

Imatges

El president, a l'arribada al Consell Comarcal

El president, a l'arribada al Consell Comarcal 1773137

Signatura llibre d'honor del Consell Comarcal

Signatura llibre d'honor del Consell Comarcal 2823330

Signatura llibre d'honor de l'Ajuntament

Signatura llibre d'honor de l'Ajuntament 1638166

Visita al CN Banyoles

Visita al CN Banyoles 2551098

Visita a l'empresa Londji

Visita a l'empresa Londji 1869353

Visita a l'empresa Londji

Visita a l'empresa Londji 3286147

undefined
undefined
undefined
undefined