El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la visita a les instal·lacions de l'empresa ESBO Logístics

President Aragonès: "Tenim el repte de reduir al mínim l'impacte mediambiental de tota activitat econòmica"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Tenim el repte de reduir al mínim l'impacte mediambiental de tota activitat econòmica"

  • El cap de l’Executiu ha inaugurat la tecnologia Skypod a les instal·lacions d’ESBO Logístics Systems, a Sallent, que redueix un 72% el consum elèctric de la planta
  • Després de l’acte ha visitat l’Ajuntament del municipi, on remarcat que “Sallent i el conjunt del Bages han de ser líders, com ho van ser fa dos-cents anys enrere, de la reindustrialització verda i digital de Catalunya
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la visita a les instal·lacions d'ESBO Logístics{"name":"2022/06/02/14/48/4b1f4b5a-47d5-437d-8ba7-fa6b0ffa188c.JPG","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":"6569"}


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha refermat aquest matí el compromís del Govern amb la reducció “al mínim” de l’impacte mediambiental “de tota activitat econòmica, de tota producció, de tot el nostre consum”, avançant cap a una reducció de les emissions de CO2 i l’eficiència energètica, i fent-ho “a través de la tecnificació i la innovació, entre d’altres mesures”. “Ens hi juguem el futur del planeta”, ha deixat clar.

Així ho ha manifestat el cap de l’Executiu aquest matí a Sallent, on ha encapçalat la introducció de la tecnologia Skypod a les instal·lacions d’ESBO Logístics Systems, una tecnologia pionera a Catalunya i a Europa i que personalitza el servei i aconsegueix reduir un 72% el consum elèctric de la planta respecte altres tecnologies usades en aquest àmbit. “Està cridada a revolucionar el món de la logística”, ha valorat el president, qualificant el seu impacte “d’extraordinari”.

Aragonès ha posat l’empresa com a exemple “de la importància de pensar en gran, i de creure en el potencial que tenim, així com de la capacitat d’anticipació i innovació” i els ha estès la mà per a continuar-los acompanyant, ja que darrere del seu èxit “hi ha el progrés del conjunt de l’economia productiva del país”. En aquest sentit, ha recordat que Catalunya és una terra d’oportunitats que treballa per avançar generant prosperitat per tothom, “unint la força emprenedora de les empreses, l’excel·lència dels treballadors i la voluntat transformadora de les institucions”.

A l’acte també hi ha participat l'alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, i la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit.

En acabar la visita, el president s’ha desplaçat a l’Ajuntament de Sallent, on ha remarcat que “Sallent i el conjunt del Bages han de ser líders, com ho van ser fa dos-cents anys enrere, de la reindustrialització verda i digital de Catalunya”. “Podeu comptar amb el Govern de Catalunya per fer-ho possible, des dels valors compartits de justícia, llibertat i progrés”, ha afegit.

2  

Imatges

El president de la Genralitat, Pere Aragonès, durant la visita a les instal·lacions de l'empresa ESBO Logístics

El president de la Genralitat, Pere Aragonès, durant la visita a les instal·lacions de l'empresa ESBO Logístics 4207651

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, al finalitzar la visita a l'empresa ESBO Logístics

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, al finalitzar la visita a l'empresa ESBO Logístics 3552049

undefined
undefined
undefined
undefined