L'agenda del president

29 novembre 2021

09:00

Esmorzar informatiu 'Fora de Plató' Hotel Grand Marina (Moll de Barcelona, s/n) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, serà el primer convidat dels esmorzars informatius 'Fora de Plató' organitzats per RTVE Catalunya, on serà entrevistat pel seu director, Oriol Nolis. El conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró; la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre; i el secretari de Mitjans de Comunicació, Oriol Duran, hi assistiran.

17:00

Reunió amb el president de la Generalitat valenciana, Ximo PuigPalau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà amb el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig. La trobada serà a porta tancada, però des d'aquest gabinet de comunicació se'n distribuiran imatges.

18:00

Premis Nacionals de ComerçPalau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent Ramió, lliurarà els Premis Nacionals de Comerç de 2019 i 2020, corresponents a la 20a i 21a edició d'aquests guardons. A més a més, en aquesta ocasió, es lliurarà Reconeixement col·lectiu al sector del Comerç per l’esforç realitzat durant el confinament amb l’objectiu d’abastir la població en diversos àmbits i zones territorials. El conseller Torrent donarà la benvinguda als assistents, i el president Aragonès clourà l'acte amb un parlament.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte cal que disposin de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

20:05

XVI Premis Carles Ferrer Salat - 250 aniversari de Foment del TreballMNAC (av. dels Montanyans, 39) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, assistirà a l'acte de lliuraments dels XVI Premis Carles Ferrer Salat, durant el qual també es farà entrega de les medalles d'honor commemoratives del 250è aniversari de Foment del Treball. Durant l'acte, el cap de l'Executiu farà un parlament. També hi assistirà el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent.