Política de galetes

El web president.cat utilitza les galetes següents:

Navegar per aquest web amb les galetes activades al navegador comporta de manera imprescindible l’acceptació de l’ús d’aquestes conforme la política present. Si no accepteu l’ús de les galetes, podeu bloquejar-les al navegador.

Què són les galetes

Les galetes són fitxers que es descarreguen al vostre dispositiu en accedir a determinades pàgines web i permeten a la pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’una persona usuària o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Com funcionen i per a què serveixen

  • Formen part de la majoria de webs. Quan s’accedeix a un web que utilitza galetes, el web fa que el navegador creï al vostre equip (ordinador, tauleta, telèfon, etc.) petits fitxers amb informació necessària per al funcionament del web. Aquests fitxers (que són les galetes pròpiament dites) formen part de la tecnologia necessària per al correcte funcionament del lloc web i no són inherentment perjudicials.
  • L’historial de navegació i les galetes s’emmagatzemen al vostre equip. Les galetes, de forma similar a l’historial de navegació o a la memòria caché del navegador, són un rastre de la vostra activitat a Internet. Això pot ser important si altres persones poden accedir al vostre equip. En el cas que estigueu utilitzant un equip compartit, es recomana que en acabar esborreu la informació sobre el vostre historial de navegació, caché i galetes. Si no sabeu com fer-ho, consulteu l’apartat d’ajuda del navegador.
  • Podeu desactivar les galetes, però alguns webs no funcionaran correctament. Si us preocupa la vostra privacitat, podeu desactivar completament l’ús de les galetes a l’apartat de configuració del vostre navegador. En fer-ho, és possible que algunes parts del web no funcionin correctament.

Quines galetes recull el web president.cat

Tipus de galetaGaletaDuradaÚsPolítica
Essencials CookieConsent1 anyEmmagatzema l'estat de consentiment de cookies de l'usuari per al domini actual gencat
hex (32)SessioS'empra per a gestionar les crides del servidor als sistemes de backend del lloc web.
D'optimització collect1 diaRegistra una identificació única per generar dades estadístics sobre com utilitza el visitant el web.Google Analytics
_ga2 anysRegistra una identificació que s'utilitza per generar dades estadístiques sobre com el visitant utilitza el web.
_ga#2 anysRecopila dades sobre el nombre de vegades que l'usuari ha visitat el web a més de les dades de la primera visita i la més recent.
_gat1 diaPer limitar el percentatge de sol·licituds.
_gid1 diaRegistra una identificació única per generar dades estadístics sobre com utilitza el visitant el web.
td2 anysRegistra una identificació que s'utilitza per generar dades estadístiques sobre com el visitant utilitza el web.
youbora.pageScrollDepthSessióConté la profunditat de desplaçament en les sub pàgines del lloc web.watchity.com
Marquèting youbora.accCodeSessióUtilitzada per a presentar al visitant contingut i publicitat rellevant - El servei està proveït per grups de proveïdors de publicitat externs, que faciliten ofertes en temps real als anunciants. watchity.com
youbora.dataSessióUtilitzada per a presentar al visitant contingut i publicitat rellevant - El servei està proveït per grups de proveïdors de publicitat externs, que faciliten ofertes en temps real als anunciants.
youbora.dataTimeSessióUtilitzada per a presentar al visitant contingut i publicitat rellevant - El servei està proveït per grups de proveïdors de publicitat externs, que faciliten ofertes en temps real als anunciants.
youbora.hostSessióUtilitzada per a presentar al visitant contingut i publicitat rellevant - El servei està proveït per grups de proveïdors de publicitat externs, que faciliten ofertes en temps real als anunciants.
youbora.sessionSessióUtilitzada per a presentar al visitant contingut i publicitat rellevant - El servei està proveït per grups de proveïdors de publicitat externs, que faciliten ofertes en temps real als anunciants.
youbora.sessionExpireSessióUtilitzada per a presentar al visitant contingut i publicitat rellevant - El servei està proveït per grups de proveïdors de publicitat externs, que faciliten ofertes en temps real als anunciants.
youboraOffline.viewsSessióUtilitzada per a presentar al visitant contingut i publicitat rellevant - El servei està proveït per grups de proveïdors de publicitat externs, que faciliten ofertes en temps real als anunciants.

Com restringir, bloquejar i eliminar les galetes

Podeu restringir, bloquejar i eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador:

Recordeu que en cas de bloquejar les galetes és possible que determinats serveis o funcionalitats del web no funcionin correctament.

undefined
undefined
undefined
undefined