4 juny 2021 | Palau de la Generalitat | Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, rebrà l'equip de futbol femení del FC Barcelona, que aquesta temporada s'ha proclamat campió de la Lliga, la Lliga de Campiones i la Copa.
Obrirà l'acte la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. Tot seguit, intervindran la capitana de l'equip, Vicky Losada, i l'entrenador, Lluís Cortés. A continuació, intervindrà el president del FC Barcelona, Joan Laporta. Clourà els parlaments el president Aragonès. En acabar es farà una fotografia institucional.

Nota: Per motius d'espai i per tal de seguir les mesures de seguretat davant la Covid 19, només podran accedir a l'acte els mitjans gràfics. S'enviarà senyal a Collserola i Forta.

L’acte també es podrà seguir en directe al web www.govern.cat

Acreditacions: Per cobrir informativament aquest acte, caldrà disposar de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.