10 juny 2021 | Saló de Sant Jordi. Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n) | Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà l’acte de presentació de les conclusions del Grup de Treball Catalunya 2022, en el qual han participat experts de diferents àmbits i disciplines així com representants de la societat civil. En l'acte hi prendran part l’expresident de la Generalitat Quim Torra, qui va encarregar l’informe al grup d’experts; i dos coordinadors del Grup de Treball, l’actual consellera d’Acció Exterior i Transparència, Victòria Alsina, i l’expert Genís Roca, que explicaran els detalls de les propostes i conclusions incloses en el document lliurat al Govern. Finalment, el president Aragonès clourà la sessió amb el seu parlament. Hi assistiran també el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, així com altres membres de l’Executiu. 

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar  de l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar-ne, cal enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, només podrà accedir al Palau una persona per mitjà.  Així mateix, al Saló Sant Jordi només podran accedir els mitjans gràfics, i els redactors podran seguir l’acte des de la sala de premsa.

L’acte serà retransmès també en directe per les webs govern.cat i president.cat, així com per les xarxes socials del Govern i enviada a Collserola.