11 setembre 2021 | Plaça de Puig i Cadafalch | Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la presidenta del Parlament, Laura Borràs, encapçalaran l’acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, organitzat  conjuntament pel Govern i la cambra catalana. El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, juntament amb altres membres del Govern assistiran a l'acte. Enguany l’acte està dirigit artísticament per  Marta Bayarri, i musicalment  per Jofre Bardagí, i té com a eix vertebrador el 50è aniversari del discurs de Pau Casals davant l’Assemblea General de l’ONU, reivindicant així els valors de la pau, la justícia, la llibertat dels pobles, la cultura catalana i la fraternitat.

 

Cobertura informativa de l’acte de Montjuïc

Per cobrir l’acte institucional serà imprescindible acreditar-se prèviament, davant d’aquest Gabinet de comunicació, abans d’avui, divendres 10, a les 20.00 hores.  Només s’acreditaran periodistes de serveis informatius.

Per acreditar-se caldrà enviar un correu electrònic, des d’una adreça corporativa, a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Les acreditacions es podran recollir a la mateixa esplanada de les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, a Montjuïc. El punt d’accés serà per la Plaça Carles Boïgas, cantonada Avinguda Rius i Taulet.  S’hi podrà accedir a partir de les 20.30 hores i fins a les 21.30 hores.

Televisions

TV3 donarà senyal institucional de l’acte i el distribuirà a la resta de televisions a través del repetidor de Collserola i FORTA.

 

Les televisions que vulguin fer connexions en directe caldrà que es posin en contacte prèviament amb aquest Gabinet de comunicació per veure la disponibilitat d’espai.

 

Fotògrafs

Els fotògrafs podran prendre imatges de l’acte institucional des d’un pool habilitat prop de l’escenari.

Des d’aquest Gabinet s’enviaran fotografies de l’acte, un cop hagi finalitzat.

Ràdios

Les ràdios disposaran de rac per prendre el so de l’acte institucional des d’una zona habilitada al costat del pool de premsa gràfica..

 

Resta de mitjans

La resta de mitjans podran seguir l’acte des d’una zona habilitada per treballar, al costat del pool de premsa gràfica.

El mitjans que desitgin un codi embed caldrà que es posin en contacte amb el Gabinet de Comunicació de TV3