15 setembre 2021 | Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) | Barcelona (Barcelonès)

La taula de negociació entre els governs de Catalunya i de l’Estat es reprendrà demà al Palau de la Generalitat. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, es reuniran a la Sala dels Diputats del Palau, en una sessió de treball per situar els objectius i la metodologia de la taula per a la resolució del conflicte polític. 

A continuació, el president Sánchez atendrà els mitjans de comunicació des de la Galeria Gòtica. I tot seguit, ho farà el president Aragonès.

En acabar, tindrà lloc la reunió de les delegacions dels dos governs al Saló Torres Garcia del Palau.

Cobertura informativa

S’habilitaran punts per a gràfics per prendre imatges de l’arribada i rebuda del president Sánchez, a la plaça Sant Jaume, a cotxeres del Palau i a la Galeria Gòtica. En tots els casos, serà necessari acreditar-se.

Les reunions tant dels dos presidents com la de les dues delegacions seran a porta tancada però es podran prendre imatges a l’inici.

Per cobrir informativament l’acte cal haver-ser acreditat prèviament enviant un correu electrònic des d’una adreça corporativa, abans de les 10 hores de demà, dimecres, a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i funció. Només s’acreditarà personal de serveis informatius i un màxim de dos redactors per mitjà.

L’accés d’acreditacions serà pel carrer Sant Sever, cantonada amb el carrer del Bisbe.