23 setembre 2021 |  Universitat de Girona - Aula Magna Modest Prats (antiga església de Sant Domènec). | Girona (Gironès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, presidirà l'acte d'inauguració del curs 2021-2022 del sistema universitari català. La conferència inaugural, que serà telemàtica, anirà a càrrec de la doctora Roser Salavert, directora del tercer districte escolar de Nova York. Durant l'acte es lliuraran les distincions Jaume Vicens Vives  i les mencions M. Encarna Sanahuja Yll que atorga anualment el Govern. Hi haurà parlaments de la presidenta del Consell Social de la Universitat de Girona, Rosa Núria Alexandre; de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; del rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi, i del president Aragonès. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, assistirà a l'acte.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte cal que confirmin l'assistència enviant un correu electrònic a comunicacio@udg.edu indicant nom, cognoms i mitjà de comunicació.