23 novembre 2021 |  Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) | Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació, que enguany es farà amb un format diferent i emularà un programa de ràdio, que conduirà la periodista Gemma Nierga. El programa s’obrirà amb una conversa entre Gemma Nierga i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons. A continuació, aniran passant pel programa els diferents guardonats. El programa es tancarà amb una conversa entre el president Aragonès i Gemma Nierga. La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre; el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez- Cambray; la consellera de Drets Socials, Violant Cervera; el secretari de Mitjans de Comunicació, Oriol Duran; i el director general de Difusió, Ignasi Genovès, assistiran a l'acte.

Cobertura informativa: TV3 donarà el senyal institucional de l’acte que facilitarà a la resta de televisions a través de Collserola des de 10 minuts abans de l’inici de l’acte (per qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb producció d’informatius al telèfon 93 499 96 00).

Els fotògrafs disposaran d’una tarima per poder prendre imatges de l’acte. La resta de mitjans podran seguir l’acte des de la sala de premsa.

L’acte serà retransmès en directe pel canal 324 i per Catalunya Ràdio, així com pel web govern.cat i les xarxes socials del Govern. 

Acreditacions: Per cobrir aquests actes cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.catindicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.