El president Aragonès i l'alcalde de Terrassa saluden una veïna (foto: Jordi Bedmar)
El president Aragonès i l'alcalde de Terrassa saluden una veïna (foto: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet aquest matí la seva primera visita institucional a la ciutat de Terrassa, on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Jordi Ballart. Després de la trobada, el cap de l’Executiu ha anunciat que després de l’estiu es reunirà la comissió bilateral entre el Govern i l’Ajuntament de Terrassa perquè “tenim molts temes a abordar després d’un any i mig de pandèmia relacionats amb les desigualtats i com construïm un projecte de país i de recuperació econòmica que permeti ajudar a tothom”.

El president de la Generalitat ha volgut  “agrair la predisposició a la col·laboració que ha mostrat l’alcalde i l’equip de govern de Terrassa” i ha avançat que “buscarem solucions compartides en molts àmbits”, que van des de l’educació o la sanitat, a les infraestructures i la recuperació econòmica. Després de la reunió de treball a l’Ajuntament, el president Aragonès, acompanyat de l’alcalde de Terrassa, ha visitat el Mercat de la Independència, on ha pogut copsar “l’enorme vitalitat i visió de futur” de la ciutat.

El cap de l’Executiu ha aprofitat la seva presència a Terrassa per fer una crida “la màxima precaució” i  a “seguir extremant les mesures” per tal de contenir l’expansió de la Covid-19 a Catalunya. El president de la Generalitat també ha recordat que ens trobem en dies d’elevat risc d’incendis a causa de la calor, la baixa humitat i el vent. Per aquest motiu, ha posat especial èmfasi en la “responsabilitat individual” i a no portar a terme “cap conducta de risc”.

3  

Imatges

El president Aragonès i l'alcalde de Terrassa saluden una veïna

El president Aragonès i l'alcalde de Terrassa saluden una veïna 2013

El president Aragonès durant la seva visita al Mercat de la Independència

El president Aragonès durant la seva visita al Mercat de la Independència 2206

El president Aragonès i l'alcade de Terrassa durant la seva reunió a l'Ajuntament

El president Aragonès i l'alcade de Terrassa durant la seva reunió a l'Ajuntament 1948