El president Aragonès a l'arribada a l'iftar organitzat per la comunitat islàmica de Martorell.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assistit aquest divendres al vespre a l’iftar organitzat per la comunitat islàmica de Martorell.

En el decurs de l’acte, el cap de l’Executiu ha recordat que la “Catalunya sencera” és aquella que inclou el conjunt del país geogràficament: pobles i ciutats realitats urbanes i rurals, centres amb més dinamisme i aquelles considerades perifèriques. “També el conjunt del país en la seva diversitat d’orígens, llengües o confessions religioses”, ha afegit.

Aquest país plural que volem construir i que ja estem construint és possible reconeixent aquesta diversitat”, ha apuntat. Així, ha reiterat la el suport de la Generalitat per “seguir caminant treballant plegats” per “un país on tothom es pugui sentir protagonista” amb drets, oportunitats i prosperitat. “La millor riquesa és la que es comparteix", ha assegurat.

A l’iftar, que s’ha celebrat a Ca n’Oliveras, també hi ha assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; el cònsol general del Marroc a Barcelona, Charif Cherkaoui; la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley; el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, Mohamed El Ghaidouni; el president de la Comunitat Islàmica de Martorell i de la mesquita Alhidaya, Aziz Ouadrassi; i la secretària d’organització d’Alhidaya, Aicha el Harrak; i l’Imam Hamza El Asri, de Mataró.

Prèviament, el president ha visitat l’Ajuntament de Martorell on ha estat rebut per l’alcalde i altres membres del consistori i on ha firmat el llibre d’honor.

3  

Imatges

El president Aragonès a Martorell amb Mohamed El Ghaidouni.

El president Aragonès a Martorell amb Mohamed El Ghaidouni. 3760

El president Aragonès saluda membres de la comunitat islàmica a Martorell.

El president Aragonès saluda membres de la comunitat islàmica a Martorell. 3588

El president Aragonès amb els membres del consistori de Martorell.

El president Aragonès amb els membres del consistori de Martorell. 6735