El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, farà dimecres i dijous que ve, 18 i 19 de maig, un viatge institucional a Brussel·les.

L’agenda del cap de l’Executiu a la capital belga s’iniciarà dimecres, a les 18:30 hores, amb una reunió amb el 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

L’endemà, dijous, l’activitat del president se centrarà en reunir-se amb eurodiputats dels grups catalans al Parlament Europeu per tractar els grans consensos de país, tal i com va anunciar que faria en la conferència que va pronunciar al març, coincidint amb el primer aniversari de la victòria independentista a les eleccions al Parlament de Catalunya. El cap de l’Executiu mantindrà trobades amb representants de Junts, PSC, ERC i Catalunya en Comú Podem. En acabar les reunions, el president atendrà els mitjans de comunicació.

En els propers dies concretarem els horaris i els espais d’aquestes trobades, que seran a porta tancada, però de les quals els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.