L'agenda del president

30 juny 2022

09:00

Reunió amb el síndic major de la Sindicatura de Comptes Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà amb el síndic major de la Sindicatura de Comptes, Miquel Salazar Canalda. La trobada serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.

10:30

Reunió amb el vicepresident de la Comissió Europea Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà amb el vicepresident de la Comissió Europea, Margaritis Schinás. La trobada serà a porta tancada, però en podran prendre imatges a l'inici

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir els actes a Palau caldrà que presentin el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat  indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa. 

13:30

Ple del Parlament Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, assistirà al ple del Parlament.

19:25

Ramon Trias Fargas. Pensant l'economia de Catalunya Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585) | Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, participarà a la cloenda de l'acte 'Ramon Trias Fargas. Pensant l'economia de Catalunya' que se celebra a la Universitat de Barcelona en el marc de la commemoració de l'Any Trias Fargas. També hi intervindrà el conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró Ribas. La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, hi assistirà. També participaran en l'acte: la secretària d’Hisenda, Marta Espasa; la directora general de Fons Europeus, Mariona Ausàs; el director de l’Idescat, Xavier Cuadras; i el director general de Difusió, Ignasi Genovès. Prèviament, a les 18.30, se celebraran dues taules rodones.