• #TransformemCatalunya
  • Notícies
  • President Aragonès: "Catalunya és un dels ecosistemes del sud d'Europa, des del punt de vista tecnològic, amb més present i més perspectives de futur"
El president Aragonès durant la inauguració de la nova seu corporativa d¿NTT Data.

President Aragonès: "Catalunya és un dels ecosistemes del sud d'Europa, des del punt de vista tecnològic, amb més present i més perspectives de futur"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Catalunya és un dels ecosistemes del sud d'Europa, des del punt de vista tecnològic, amb més present i més perspectives de futur"

  1. El cap de l’Executiu ha inaugurat aquesta tarda la nova seu corporativa d’NTT Data, per a 4.000 professionals
El president Aragonès durant la inauguració de la nova seu corporativa d’NTT Data.
El president Aragonès durant la inauguració de la nova seu corporativa d’NTT Data.
{"name":"2023/01/16/20/01/9b092559-a15d-4efc-bfbd-874c92195a8f.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":112146}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha inaugurat aquesta tarda la nova seu corporativa de la multinacional NTT Data, al districte tecnològic 22@ i Barcelona, i ha posat de relleu el potencial de Catalunya. “Barcelona i Catalunya són dels ecosistemes del sud d’Europa, des del punt de vista tecnològic i digital amb més present i més perspectives de futur”, ha apuntat.

El cap de l’Executiu ha visitat les noves instal·lacions d’aquesta companyia proveïdora de serveis IT, que es troba entre les primeres 10 d’arreu del món. Amb aquesta nova seu, NTT Data unifica les 11 localitzacions que tenia fins ara a la ciutat, després de més de 25 anys de presència a Catalunya. El president ha expressat el seu agraïment a aquesta multinacional per la seva aportació acompanyant empreses i administracions en el procés de transformació digital i per la seva “aposta per l’economia del país”.

El president Aragonès durant la seva intervenció.{"name":"2023/01/16/20/02/f82f228e-ca1c-41c4-a21a-ba642ceb2c04.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":57952}

Per al president Aragonès, que Catalunya i tota l’àrea de Barcelona siguin un “espai idoni per atraure talent, inversions i instal·lar activitats” és gràcies a “l’encert de companyies establertes a Barcelona i a Catalunya” i “a l’aposta de les institucions públiques” amb, per exemple, l’extensió de la fibra òptica o amb la col·laboració amb el sector privat per desenvolupar infraestructura tecnològica.

Si el futur de l’economia i de la generació d’oportunitats en el món que ve, i en el que tenim, es basa en el talent, a Catalunya tenim un camí per davant extraordinari”, ha dit el cap de l’Executiu que ha volgut posar en valor la feina de “la gent”, dels treballadors i treballadores, i ha apel·lat a seguir treballant “colze a colze per tirar endavant una economia d’oportunitats al servei de tothom”.

El cap de l’Executiu i el conseller Torrent, durant la visita a les noves instal·lacions.
El cap de l’Executiu i el conseller Torrent, durant la visita a les noves instal·lacions.
{"name":"2023/01/16/20/03/492f7cc7-c567-4440-8aa8-1a110f1c2cc5.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":140870}

Aquestes noves oficines s'han dissenyat sota un nou model híbrid de treball, destinades a ser un espai de trobada i cocreació entre equips, clients i partners i per a fer front al ritme de creixement de la companyia. El nombre de professionals que treballen a NTT DATA a Barcelona arriba als 4.000 en l'actualitat. Les noves oficines compten amb una superfície total de més de 20.000 m² amb capacitat per a albergar a 2.500 professionals de forma presencial.

Pere Aragonès ha visitat les oficines acompanyat del CEO d’NTT Data a l’estat, Sergi Biosca, i del soci director de l’oficina de Barcelona, Xavier Rovira. A l’acte també ha assistit el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

4  

Imatges

El president Aragonès durant la seva intervenció.

El president Aragonès durant la seva intervenció. 335947

El cap de l'Executiu, amb el conseller Torrent, a les noves instal·lacions.

El cap de l'Executiu, amb el conseller Torrent, a les noves instal·lacions. 514406

El president Aragonès a la nova seu el dia de la inauguració.

El president Aragonès a la nova seu el dia de la inauguració. 445640

El cap de l'Executiu, durant l'acte d'inauguració de la nova seu d'NTT Data.

El cap de l'Executiu, durant l'acte d'inauguració de la nova seu d'NTT Data. 488848