Intervenció del president

El president Aragonès posa en valor la importància de la "feminització en el lideratge empresarial"

event_note Nota de premsa

El president Aragonès posa en valor la importància de la "feminització en el lideratge empresarial"

  1. El cap de l’Executiu ha presidit l’acte de celebració del 75è aniversari d’Amat Immobiliaris

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha encapçalat aquest vespre l’acte de celebració del 75è aniversari d’Amat Immobiliaris i ha posat de relleu la importància de la “feminització en el lideratge empresarial”. El cap de l’Executiu n’ha posat aquesta empresa com a exemple d’haver-se avançat al seu temps en aquest sentit i ha assenyalat que “necessitem que aquest lideratge femení sigui molt més present a tots els àmbits”.

El president i la consellera amb la família Amat{"name":"2023/05/03/22/26/489518ae-754c-47a1-b014-1f1532aa0236.jpeg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":124911}

El cap del Govern, que ha estat acompanyat de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, ha felicitat Amat pel seu 75è aniversari i ha posat en valor “la importància de la continuïtat en projectes empresarials”. També ha fet notar que la manera de treballar d’aquesta companyia constitueix “el millor actiu que assegura el futur, especialment en el relleu, ara, amb la tercera generació”.

Amat Immobiliaris és una empresa familiar fundada el 1948 per Joan Amat i dirigida des de 1952 per la seva vídua, Concepció Amigó. Al 1990 la direcció va passar a Immaculada i Joana Amat i ja al 2010 s’incorpora la era generació: Guifré i Martina Homedes Amat, i Nadia Massagué Amat. Des de 2018 Guifré Homedes Amat assumeix la Direcció General d’Amat Immobiliaris. L’empresa té oficines a Barcelona, Sant Just Desvern i Sant Cugat del Vallès.