El president Aragonès durant la compareixença.

President Aragonès: "Es tracta que guanyi la ciutadania de Catalunya"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Es tracta que guanyi la ciutadania de Catalunya"

  1. El cap de l’Executiu ha fet una compareixença des del Palau de la Generalitat
La compareixença institucional del president Aragonès.
La compareixença institucional del president Aragonès.
{"name":"2022/10/07/22/05/53ce02e2-b88b-4ee7-93d0-324008bdc05a.jpg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":75106}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet una compareixença institucional aquest vespre després que Junts hagi pres la decisió de deixar de formar part del Govern. “Es tracta que qui guanyi sigui el país. Aquesta és la meva responsabilitat i la de les institucions de Catalunya”, ha assegurat el cap de l’Executiu des de la galeria Gòtica del Palau de la Generalitat. “I el país és la seva gent. La seva vida. Les seves preocupacions. Les seves il·lusions. I el país és, també, la nostra llibertat col·lectiva”, ha apuntat. El cap de l’Executiu ha assegurat que és moment de pensar en el país i que “es tracta de què guanyi la ciutadania de Catalunya”, ha afegit.

El president ha explicat que en els propers dies renovarà el Consell Executiu amb la incorporació de nous consellers i conselleres. “Iniciem una nova etapa. I ho fem amb seguretat i amb confiança. Amb responsabilitat. Amb un nou Govern que es dedicarà al 100% a servir la ciutadania des del primer minut”, ha assegurat. També ha apuntat la necessitat de “treballar en positiu, amb mirada llarga i saber estendre la mà” per tal que “la ciutadania pugui decidir amb llibertat el futur de Catalunya”.

El cap del Govern ha refermat el seu compromís de buscar consensos en aquesta nova etapa en la qual, ha dit, “tothom ha d’estar a l’alçada i contribuir a assegurar l’estabilitat de les institucions”. Una estabilitat, ha afegit, “tan necessària en uns moments de grans dificultats per a la ciutadania”. “Ningú es pot inhibir davant d’una inflació que dificulta a moltes llars arribar a final de mes i que posa en enormes dificultats a moltes empreses, autònoms i treballadors i treballadores”, ha apuntat.

En aquesta línia, el president ha assegurat: “dedicaré tots els meus esforços i energies a recosir confiances”. “I ho faré com he fet sempre, pensant, parlant i treballant per al país sencer, per a la Catalunya sencera”, ha reblat.

El president Aragonès també ha agraït la tasca de tots els consellers i conselleres que deixen el Govern per la feina feta.

3  

Imatges

El president Aragonès durant la compareixença des de la galeria Gòtica.

El president Aragonès durant la compareixença des de la galeria Gòtica. 1324614

El cap de l'Executiu ha comparegut aquest vespre des del Palau de la Generalitat.

El cap de l'Executiu ha comparegut aquest vespre des del Palau de la Generalitat. 1639771

La compareixença institucional del president Aragonès.

La compareixença institucional del president Aragonès. 1263629

undefined
undefined
undefined
undefined