Fotografia del Govern

President Aragonès: "Iniciem una nova etapa amb un Govern que continuarà treballant per a la Catalunya sencera"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Iniciem una nova etapa amb un Govern que continuarà treballant per a la Catalunya sencera"

  1. El cap de l’Executiu ha presidit aquest matí la presa dels nous consellers i conselleres de l’Executiu
  2. Aragonès ha demanat als consellers que “busquin sempre les respostes als dubtes en els grans consensos que existeixen a la societat catalana”


El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha encapçalat aquest matí l’acte de presa de possessió dels nous consellers i conselleres del Govern de Catalunya. Un Executiu que “inicia una nova etapa, amb un equip renovat que incorpora experiència, voluntat de millora, expertesa i creativitat”, a qui Aragonès ha demanat “treballar sempre per la Catalunya sencera, amb tota l’ambició i tot l’inconformisme”. “Un Govern que continuarà treballant amb la capacitat de pensar, escoltar i parlar a la Catalunya sencera, sense oblidar a ningú i sense menystenir cap territori”, ha afegit.

Fotografia del nou Consell Executiu. Autor: Arnau Carbonell
Fotografia del nou Consell Executiu. Autor: Arnau Carbonell
{"name":"2022/10/11/15/00/c9cd04f8-53d1-4e4e-8226-2206ea0b1339.jpg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":3053113}

Després d’agrair als consellers i conselleres que hagin assumit la responsabilitat de servir el país “sense dubtar, en un moment especialment complex”, el president els ha demanat que mai oblidin que “us deveu al país sencer”. “Penseu, parleu i treballeu per aquesta idea de país i busqueu sempre les respostes als vostres dubtes en els grans consensos. Davant de dubtes, grans consensos, que existeixen a la societat catalana”, els ha traslladat.

En aquest sentit, el cap de l’Executiu ha subratllat que la vocació del Govern és “configurar una mirada oberta, inclusiva, constructiva”, “centrada en els drets i llibertats individuals i col·lectives, amb la màxima ambició”. Perquè el país ha avançat “quan ha estat capaç de pensar en gran i no hem oblidat a ningú”, ha assegurat Aragonès.

A l’inici de la cerimònia, el president també ha agraït la tasca dels consellers i conselleres sortints, així com del vicepresident, i s’ha mostrat convençut que “en farem una valoració positiva perquèsempre hi ha hagut la voluntat i convicció de servir al país”.

Després de prendre possessió, el nou Govern ha celebrat la primera reunió de l'Executiu. Autor: Jordi Bedmar
Després de prendre possessió, el nou Govern ha celebrat la primera reunió de l'Executiu. Autor: Jordi Bedmar
{"name":"2022/10/11/12/03/8fff4190-396c-483b-81cc-0eb08327bf15.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":2810082}

Els nous membres del Consell Executiu són: Natàlia Mas i Guix, consellera d’Economia i Hisenda; Meritxell Serret i Aleu, consellera d’Acció Exterior i Unió Europea; Joaquim Nadal i Farreras, conseller de Recerca i Universitats; Juli Fernández i Olivares, conseller de Territori; Manel Balcells i Díaz, conseller de Salut;Carles Campuzano i Canadés, conseller de Drets Socials, i Gemma Ubasart i González, consellera de Justícia, Drets i Memòria.

1  

Imatges

Fotografia del nou Govern

Fotografia del nou Govern 3053113

undefined
undefined
undefined
undefined