El president Aragonès durant la 27a Nit de l'Empresari de Cecot.

President Aragonès: "Seria imperdonable que les ajudes del PERTE de l'automoció que distribueix el govern espanyol no arribin al teixit productiu"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Seria imperdonable que les ajudes del PERTE de l'automoció que distribueix el govern espanyol no arribin al teixit productiu"

  1. El cap de l’Executiu ençapçala la 27a Nit de l’Empresari, organitzada per Cecot
El president Aragonès durant la 27a Nit de l’Empresari de Cecot.
El president Aragonès durant la 27a Nit de l’Empresari de Cecot.
{"name":"2022/10/25/22/40/c07232f6-6ceb-44d2-9730-1370abe672de.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":70391}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha afirmat que el compromís del Govern català és que “tots els recursos que Europa ha posat per a què es dediquin al teixit productiu, acabin al teixit productiu”. “Seria imperdonable que el 70% de les ajudes del Perte que ha dissenyat i distribueix el govern de l’Estat no arribin al teixit productiu”, ha assegurat el cap de l’Executiu en referència a les ajudes del Govern de l’Estat per al vehicle elèctric. “No hem de perdre oportunitats especialment en sectors troncals de la nostra industria que en aquests moments necessiten de molt més suport i acompanyament”, ha afegit el president Aragonès durant durant la cloenda de la 27a Nit de l’Empresari de Cecot, que s’ha celebrat al Teatre Principal de Terrassa.

El president Aragonès ha assegurat que Catalunya “té tots els elements per poder jugar un paper central i determinant” en el projecte del xip europeu, que seria “un revulsiu per a l’economia catalana”. També ha recordat el compromís del Govern amb la “transició energètica” i en aquest sentit ha destacat l’aposta per esdevenir “un hub europeu” en hidrogen verd.

Durant la seva intervenció, el cap de l’Executiu ha agraït la contribució de tots els premiats. El president Aragonès ha tingut també paraula d’agraïment la tasca de l’ex president de la Cecot, Antoni Abad, pel seu “compromís inequívoc amb Catalunya” i ha estès la mà al nou president de la patronal del Vallès, Xavier Panés, perquè “com a Govern tenim tota la predisposició d’acompanyar”.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la patronal Cecot, Xavier Panés, i de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. Per part del Govern també hi ha assistit el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

Durant la 27a Nit de l’Empresari s’han lliurat els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, que en aquesta ocasió han recaigut en empresaris com el president de Circutor, Ramon Comellas, o la Fundació Impulsa, dedicada a fomentar la Formació Professional entre joves amb dificultats socioeconòmiques.

2  

Imatges

El president Aragonès a la 27a Nit de l'Empresari de Cecot.

El president Aragonès a la 27a Nit de l'Empresari de Cecot. 80082

El president Aragonès amb els guardonats i guardonades en la 27a Nit de l'Empresari de Cecot.

El president Aragonès amb els guardonats i guardonades en la 27a Nit de l'Empresari de Cecot. 95209

undefined
undefined
undefined
undefined