1. El cap de l’Executiu participa a la XVIa edició del Premis i Medalles d'Honor Foment del Treball - Guardons Carles Ferrer Salat
  2. “Tenim una oportunitat, que ens hem de prendre seriosament, per poder resoldre els problemes de Catalunya”


El president Aragonès als Premis i Medalles d'Honor de Foment del Treball  (foto: Jordi Bedmar)
El president Aragonès als Premis i Medalles d'Honor de Foment del Treball (foto: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/10/30/21/26/88cb291b-c628-40a9-b680-69d76d179bc8.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":74307}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha afirmat avui que“l'amnistia ha de ser el pas que ha permetre abordar amb serenor i, a través d'una negociació democràtica, el que ha de ser el futur polític del país”. El cap de l’Executiu ha fet aquestes declaracions durant la XVIa edició dels Premis i Medalles d'Honor Foment del Treball - Guardons Carles Ferrer Salat, que s’ha celebrat al Teatre Nacional de Catalunya, on ha demanat “més passos i compromís” per resoldre “elements molt importants que afecten la competitivitat de la nostra economia, com el dèficit fiscal que afecta l'àmbit d'infraestructures o l'estat de benestar, així com la necessària millora de la mobilitat en l'àmbit de Rodalies”.

Tal i com ha explicat el president Aragonès, “ara tenim una oportunitat que ens hem de prendre seriosament per poder resoldre els problemes de Catalunya” i ha insistit en que “ara és l’hora, després de 4 anys de diàleg, d’arribar a compromisos al servei de Catalunya”.“Estic convençut que, si ens en sortim, Catalunya serà més competitiva i podrem fer un país més pròsper, més just, amb més llibertat per a totes les persones”, ha conclòs.

El president Aragonès ha aprofitat la seva presència a la la XVIa edició del Premis i Medalles d'Honor Foment del Treball - Guardons Carles Ferrer Salat per recordar que aquest tipus d’actes serveixen per per posar en valor la feina ben feta” i subratllar la bona marxa de l’economia catalana repassant les recents dades d’ocupació, les inversions industrials, així com l’impuls del sector de la recerca i el coneixement o el record d’exportacions. El president Aragonès ha felicitat els guardonats d’un certamen que ens ajuda “a posar en valor el potencial del teixit productiu del país”. Per part del Govern, també han assistit a aquest acte la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, i la consellera de Territori, Ester Capella Farré.