El president Aragonès als Special Olympics de Granollers (foto: Jordi Bedmar)
El president Aragonès als Special Olympics de Granollers (foto: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/04/02/14/03/55015ed8-3fcd-43d1-b690-e44a33dea3f0.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":109684}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha participat avui a la cloenda de l’edició 2023 dels Special Olympics, que s’ha celebrat a Granollers. El cap de l’Executiu ha felicitat els atletes i voluntaris que han fet possible la celebració d’aquest esdeveniment esportiu. “Sou l’orgull de Catalunya”, ha afirmat el president Aragonès.

L’acte, que ha comptat amb l’assistència també de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, ha posat punt final a quatre dies d’activitat esportiva a Granollers. El president Aragonès ha agraït als organitzadors i participants haver mostrat “el veritable esperit olímpic”. En concret, “l’esperit olímpic de la capacitat de superació, del treball amb equip, d’ajudar els companys, passar-s’ho bé i de reivindicar els drets de totes les persones”.

L’acte de cloenda ha comptat també amb la participació de l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell; el president d’Special Olympics, Sergi Grimau, i la presidenta de la Federació Catalana de Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), Marina Gómez.