El president Aragonès durant la visita al CEC.

El president Aragonès visita la seu del Centre Excursionista de Catalunya

event_note Nota de premsa

El president Aragonès visita la seu del Centre Excursionista de Catalunya

  1. El cap de l’Executiu ha mantingut una reunió amb la junta directiva de l’entitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat aquest dijous a la tarda la seu del Centre Excursionista de Catalunya. El cap de l’Executiu ha recorregut les diferents estances de la seu social de l’entitat com la biblioteca o la sala d’actes i s’ha reunit amb la junta directiva de l’entitat.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la seva visita al Centre Excursionista de Catalunya.
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la seva visita al Centre Excursionista de Catalunya.
{"name":"2022/07/28/20/20/029e597e-0fa0-4197-8c73-2904230d63d1.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":187155}

El president Aragonès, que ha signat el llibre d’honor de l’entitat, ha reconegut la contribució del CEC “al redescobriment i l’estima dels territoris del nostre país, de la defensa de la natura i la preservació del patrimoni històric i cultural”.

El Centre Excursionista de Catalunya (CEC) és una entitat esportiva i cultural fundada el 1876 i que a dia d’avui compta amb 4.000 socis i 8 refugis. L’entitat organitza sortides i activitats esportives i culturals, així com formatives. El CEC, que té la seu al carrer Paradís de Barcelona des d'on es poden veure les tres columnes del temple romà d’August, acull una biblioteca, una cartoteca i un arxiu fotogràfic on es guarda el fons documental de muntanya del que disposa l'entitat, entre d'altres.

3  

Imatges

El president Aragonès al Centre Excursionista de Catalunya.

El president Aragonès al Centre Excursionista de Catalunya. 103419

El president Aragonès s'ha reunit amb la junta directiva del Centre Excursionista de Catalunya.

El president Aragonès s'ha reunit amb la junta directiva del Centre Excursionista de Catalunya. 129873

El president Aragonès, acompanyat del director del Consell Català de l¿Esport, Aleix Villatoro, amb la junta del Centre Excursionista de Catalunya a l'entrada de la seu social de l'entitat.

El president Aragonès, acompanyat del director del Consell Català de l¿Esport, Aleix Villatoro, amb la junta del Centre Excursionista de Catalunya a l'entrada de la seu social de l'entitat. 159929

undefined
undefined
undefined
undefined