El president Aragonès ha visitat la Casa dels Xuklis

El president Aragonès visita la Casa dels Xuklis i posa en valor l'acompanyament dels infants amb càncer i les seves famílies

event_note Nota de premsa

El president Aragonès visita la Casa dels Xuklis i posa en valor l'acompanyament dels infants amb càncer i les seves famílies

  1. El cap de l’Executiu i el conseller de Salut s’han reunit amb la junta de l’AFANOC

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon i Pallàs, han visitat aquesta tarda la Casa dels Xuklis, un allotjament temporal que acull infants i adolescents amb càncer i les seves famílies mentre duren els tractaments. Durant aquesta visita el cap de l’Executiu i el conseller de Salut han conegut la tasca de l’Associació de Famílies amb Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), impulsora d’aquest equipament, acompanyats per la presidenta d’aquesta entitat, Maite Montañés.

El cap de l’Executiu ha visitat les instal·lacions de la Casa dels Xuklis i ha pogut conversar amb algunes de les famílies usuàries del centre. També ha mantingut una trobada amb la junta de l’AFANOC.

El president Aragonès ha aprofitat aquesta trobada per agrair la tasca d’aquesta entitat des de fa 35 anys i ha posat en valor la importància de l’acompanyament als infants i els seus familiars durant els tractaments. Al marge d’oferir allotjament, l’AFANOC proveeix suport psicoemocional a les famílies, així com suport social. També fa tasques d’acompanyament als infants i joves hospitalitzats.

undefined
undefined
undefined
undefined