El president, amb  el director general de Hutchinson Ports Europe

President Aragonès: "Disposem d'actius únics com el Port de Barcelona, que suposa un avantatge competitiu inigualable"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Disposem d'actius únics com el Port de Barcelona, que suposa un avantatge competitiu inigualable"

  1. El cap de l’Executiu ha encapçalat l’acte amb motiu del 10è aniversari de la Terminal Hutchinson Ports BEST
  2. Pere Aragonès ha destacat que “l’aposta de la companyia per Catalunya contribueix a fer de Barcelona un port de referència internacional”


El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat aquest vespre la importància de les infraestructures per a l’economia catalana, i ha posat en relleu que “disposem d’actius únics com el Port de Barcelona, que suposen un avantatge competitiu inigualable”.

El president, durant la seva intervenció en l'acte
El president, durant la seva intervenció en l'acte
{"name":"2022/09/08/23/34/fc737c07-08fb-45d8-b9ba-22bf1f84fd6b.jpeg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":273601}

El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l’acte commemoratiu del 10è aniversari de la Terminal Hutchinson Ports Best, a la qual s’ha referit com una “infraestructura determinant per a l’economia catalana”. Pere Aragonès ha expressat el seu agraïment a la companyia i ha subratllat “la seva aposta per Catalunya i la seva contribució a fer del Port de Barcelona una de les principals vies d’entrada de mercaderies a Europa i un port de referència a escala internacional”.

En aquesta mateixa línia, el president s’ha mostrat convençut que “malgrat les dificultats del moment, el futur del port és absolutament esperançador”. I ha assenyalat que aquesta terminal “és un exemple que quan penses en gran el món avança”.

Pere Aragonès també ha valorat el “compromís mediambiental” de Hutchinson, que l’any passat va formalitzar la contractació d’energia elèctrica procedent al 100% de fonts renovables. Aquest compromís amb la lluita contra el canvi climàtic, ha afegit el president, “és imprescindible en el món actual” i “encaixa perfectament amb la transformació verda que impulsem des del Govern de la Generalitat”.

A l’acte també han assistit el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent.

3  

Imatges

Actuació castellera, durant l'acte

Actuació castellera, durant l'acte 2196749

El president, durant la seva intervenció en l'acte

El president, durant la seva intervenció en l'acte 4079818

El president, amb el director general de Hutchinson Ports Europe

El president, amb el director general de Hutchinson Ports Europe 824636

undefined
undefined
undefined
undefined