El president durant la seva intervenció a la Nit de l'Ara (foto: Jordi Bedmar)
El president durant la seva intervenció a la Nit de l'Ara (foto: Jordi Bedmar)
{"name":"2022/11/23/21/20/ae5c3970-b8ab-4553-9bea-6c8abb6c49f7.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":65161}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assistit aquest vespre a la Nit de l’Ara, organitzada pel diari Ara, que commemora el 12è aniversari, i en el transcurs de la qual s’han lliurat els guardons Tatiana Sisquella a la contribució social, Ignasi Pujol a l'emprenedoria i Carles Capdevila a la iniciativa educativa.

Mitjans que treballin amb rigor, qualitat, visió plural i compromís amb els avenços socials imprescindibles són fonamentals. Els mitjans de comunicació ajuden a construir una ciutadania empoderada, una societat més forta i més resilient, que són ingredients imprescindibles per tots els canvis de futur que necessitem abordar com a país”, ha dit el president durant la seva intervenció.

“Aquests premis ens han de portar a reivindicar l’autoestima del país”, ha assegurat el president que ha apel·lat a “superar discursos derrotistes”. “Pensant en gran, Catalunya té molt de camí per endavant. Quan som capaços d’enfortir els consensos socials, d’enfortir el país que cuida la seva gent, que ho fan les entitat socials, que ho fan les empreses que generen llocs de treball de qualitat, però que ho fan també els serveis públics”, ha afegit.

El president Aragonès amb els premiats i membres del jurat de la Nit de l'Ara (foto: Jordi Bedmar)
El president Aragonès amb els premiats i membres del jurat de la Nit de l'Ara (foto: Jordi Bedmar)
{"name":"2022/11/23/21/24/841f4a7f-acf3-4a77-9546-399620c414ea.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":110419}


El cap de l’Executiu ha afegit que es tracta d’uns guardons que “reconeixen projectes molt rellevants i que tenen un impacte directe en generació de prosperitat, igualtat d’oportunitats i en la lluita contra les desigualtats i recorden persones que han tingut paper fonamental en història del periodisme del nostre país”.

A l’acte, també hi ha assistit la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, entre d’altres autoritats.