El president durant la seva intervenció al Mobile Lunch. Autor: Arnau Carbonell
El president durant la seva intervenció al Mobile Lunch. Autor: Arnau Carbonell
{"name":"2023/02/26/15/54/ebf4d8fa-00c1-4ed6-a7ba-3e1e5bab166f.jpg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":90552}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha desitjat aquest migdia que la nova edició del Mobile World Congress (MWC) que demà comença a Barcelona sigui novament un “èxit” i contribueixi a generar “un futur de prosperitat compartida”.

“El futur ha de ser una connexió entre tecnologia i humanisme, entre tecnologia i ètica, perquè tot l’esforç i transformació que fem ha de servir per construir un futur millor i un món més just i sostenible”, ha assegurat Aragonès durant el Mobile Lunch.

L’acte, que s’ha celebrat a Barcelona, i on també hi ha assistit el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, és la trobada anual que dona el tret de sortida al Mobile World Congress Barcelona 2023 i que reuneix institucions i empreses de l'àmbit digital local i nacional.

Durant el seu discurs, el cap de l’Executiu ha destacat que“Barcelona, i per tant Catalunya, és la capital digital d’Europa i la capital líder del món digital”, amb centenars de hubsdigitals i start-ups que segueixen creixent dia a dia, i “el MWC ha tingut un paper cabdal en aquest augment”.

“Catalunya és una terra de creativitat, talent i noves idees”, ha destacat el president, que ha animat els empresaris i emprenedors catalans a ser aquests dies “els millors ambaixadors de Catalunya al món, per seguir projectant aquest futur de prosperitat compartida per tothom”.

3  

Imatges

Fotografia 1

Fotografia 1 3777679

Fotografia 2

Fotografia 2 4006620

Fotografia 3

Fotografia 3 3768319