El president durant la seva intervenció. Autor: Arnau Carbonell{"name":"2023/02/26/21/49/a2b4c7b2-3de9-455a-980b-14a4d5f7063d.jpeg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":87458}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat aquest vespre en el sopar de benvinguda del Mobile World Congress que la nova edició que demà s’inaugura “serà de nou un gran èxit” que “permetrà engegar nous projectes, compartir noves idees i innovar conjuntament per fer un món millor”.

Aragonès ha remarcat que “avui Catalunya i Barcelona són la capital digital d’Europa”, amb centenars d’start-ups actives, i ha assegurat que tot el potencial tecnològic, digital i d’innovació ha de servir en última instància per “construir un món i un futur millors i més pròspers per a tothom”. També s’ha dirigit als inversors assegurant que Catalunya “és una llar per als seus projectes” i ha citat infraestructures claus com el Supercomputing Center o l’Institut de Ciències Fotòniques per a demostrar el potencial del país com a pool d’innovació.

Al sopar, que ha tingut lloc al Museu Nacional d’Art de Catalunya, també hi ha assistit els consellers d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i d’Educació, Josep González Cambray.