El president Aragonès durant la recepció oficial pel MWC.
El president Aragonès durant la recepció oficial pel MWC.
{"name":"2023/02/28/20/39/489249a6-4102-4cdc-b180-0eef81eeeff5.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":70936}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha encapçalat aquest dimarts al vespre la recepció oficial a Catalunya amb motiu de la celebració del MWC que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat. En el transcurs de l’acte, el president ha assegurat que “avui Catalunya s’ha convertit en una terra d’oportunitats pel sector digital”.

Som una terra d’oportunitats que us acull amb els braços oberts, us ofereix tot el suport i tot l’acompanyament en les vostres iniciatives”, ha afegit el president, que ha valorat “el coneixement, l’expertesa i la capacitat de pensar en gran”. “Per això avui Catalunya i Barcelona actuen com a capital de la tecnologia i l’economia digital”, ha reafirmat el president cap de l’Executiu.

El president Aragonès ha ressaltat “la voluntat de seguir creixent” i ha celebrat que empreses segueixin establint-se a Catalunya així com seguir sent la seu del Mobile World Congress. En aquesta línia, els ha agraït la confiança i ha fet una crida a què més empreses inverteixin a Barcelona i al país. “A Catalunya trobareu els millors aliats per fer realitat els vostres projectes”, ha afegit.

La consellera Vilagrà durant l'acte al Palau.
La consellera Vilagrà durant l'acte al Palau.
{"name":"2023/02/28/20/40/7ce98b24-7b88-4977-a261-61aa84bde2ec.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"100598"}

Per la seva part, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha destacat que “la transformació feminista del Govern també ha de deixar empremta en el sector TIC”. La consellera ha assegurat que la presència de les dones en el sector tecnològic va guanyant pes, però ha encoratjat als presents a la recepció a afavorir-la i impulsar-la. “Perquè la digitalització no serà possible si no hi som totes i tots, si no tenim en compte el talent i la veu de les dones”, ha conclòs.