El president Aragonès i el conseller Torrent amb els guardonats i guardonades

President Aragonès: "La transformació del món laboral és una oportunitat que ens hem de guanyar per generar més benestar i prosperitat per a tothom"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "La transformació del món laboral és una oportunitat que ens hem de guanyar per generar més benestar i prosperitat per a tothom"

  1. El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, ha presidit el lliurament de la Medalla i Placa al Treball President Macià a 17 persones i a 5 entitats que s'han distingit per les qualitats o mèrits en el món del treball

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assegurat aquesta tarda que si “volem seguir creant ocupació com venim fent fins ara, no ens podem quedar quiets”. Per això, ha continuat dient, des del Govern de la Generalitat “vivim la transformació del món laboral com una oportunitat que ens hem de guanyar perquè tothom es vegi beneficiat de la prosperitat que genera la nostra economia

El cap del Govern ha fet aquestes declaracions en el decurs de l’acte de lliurament de la Medalla i Placa al Treball President Macià, que enguany han estat atorgades a 17 persones i a 5 entitats del país, en un acte celebrat al Palau de la Generalitat.

Aragonès ha subratllat durant la cerimònia que aquests guardons són “un reconeixement històric” que fa la Generalitat per “posar en valor el compromísdels treballadors i treballadores“ i per “reconèixer el seu paper en el progrés de la societat” i en la creació de “benestar i prosperitat per a tothom”.Per això, el president ha assegurat que els premis lliurats avui són “un agraïment públic i institucional” als guardonats, per “l’ambició que heu demostrat al llarg de la vostra trajectòria en contribuir a millorar el vostre entorn a través de la vostra feina i contribuir així al progrés de la societat”, els ha dit.

Aquesta voluntat transformadora i la contribució al progrés de la societat és també la base amb la qual treballa el Govern per “oferir més benestar, més oportunitats i més qualitat de vida arreu i a tothom” i ho fa “escoltant i comptant amb tothom”.

I ha acabat la seva intervenció agraint als guardonats i guardonades el seu “compromís amb el país i la seva gent”, i felicitant-los perla seva “força, energia i vitalitat; pel talent i la creativitat; la capacitat de compartir la vostra expertesa i per l’ambició i la capacitat de pensar en gran”.

El president Aragonès amb els guardonats i guardonades  (Foto: Arnau Carbonell)
El president Aragonès amb els guardonats i guardonades (Foto: Arnau Carbonell)
{"name":"2023/04/28/19/12/e7704589-cfda-4123-8ad3-7e7f6ac8604c.jpg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":122680}

Per la seva banda, el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha reforçat durant la seva intervenció el compromís del Govern en l'impuls de la creació d'ocupació de qualitat i ha destacat que "duem dos anys d'augments de llocs de treball, batent cada mes xifres històriques de persones ocupades al nostre país".

I ha insistit que per continuar treballant per un "país més just", el Govern seguirà ajudant a les persones treballadores a adquirir els nous coneixements i habilitats que demana l'actual món laboral, així com corregint les desigualtats del nostre món laboral que, especialment, afecten a joves, dones i majors de 45 anys.

Per part del Govern, també hi ha estat presents les conselleres d’Igualtat i Feminismes i de Justícia, Drets i Memòria, Tània Verge i Mestre i Gemma Ubasart i González, respectivament, i els consellers de Territori i de Drets Socials, Juli Fernàndez i Olivares, i Carles Campuzano i Canadès.


Persones guardonades amb la Medalla al treball President Macià 2022:

-Rosa-Núria Aleixandre Cerarols 

-Eduard Boada Pascual

-Enric Canet i Capeta

-Joaquim M. Caula i Pardàs

-Ramon Cebrian Sans

-Lam Chuen Ping 

-Maria Rosa Eritja Casadellà

-Josefina Fígols Giné

-Montserrat Fortuny i Mariné

-David Garrofé Puig 

-Beatriu Masià Masià

-Lluís Pagès Marigot 

-Manuel Palou i Serra 

-Isabel Josefa Pallarès i Roqué (a títol pòstum)

-Rosa Queral Casanova

-Montserrat Ros Calsina

-M. Rosa Sans Amenós


Guardonats amb les Plaques al treball President Macià 2022:

-Cooperativa Mujeres Pa’lante, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.

-Fundació Privada Surt, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar. 

-Elring Klinger, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.

-Fundació Casa Dalmases, en la categoria de responsabilitat social empresarial. 

-GOSBI PET FOOD SL, en la categoria de responsabilitat social empresarial.


Informació complementària sobre els guardonats i guardonadesa la següent adreça: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/497404/govern-reconeix-merits-laborals-17-persones-5-entitats-medalles-plaques-al-treball-president-macia-2022

undefined
undefined
undefined
undefined