El president Pere Aragonès ha assistit aquesta tarda a la presentació del llibre “Els Girona, la gran burgesia catalana del segle XIX”, que s’ha celebrat a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la ciutat de Lleida, des d’on ha destacat que avui tenim “la Catalunya més diversa, plural i nombrosa de la història” i aquesta fita assolida “ens ha de donar autoestima per afrontar els canvis”.

Jordi bedmar
Presentació del llibre | Imatge: Jordi Bedmar
{"name":"2023/11/03/20/20/f9daef6d-046a-43bc-a244-6c2018de00bd.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"147421"}

El cap de l’Executiu, que ha fet la cloenda de l’acte, ha remarcat la importància del llibre presentat perquè, tal i com ha dit, “ens ensenya molt del país que avui som”. L’obra, que fa un repàs per la història recent de Catalunya i de la seva industrialització, ens aboca als nous reptes de present i futur. Pere Aragonès ha volgut posar en valor l’aposta “per una internacionalització oberta, una era de la digitalització digital a tot el conjunt del territori” ja que, tal i com ha volgut emfatitzar, “els vuit milions de catalans i catalanes mereixen un país millor”.

El president Aragonès ha visitat abans l’empresa Pagès Editors i el ha agraït l’esforç per “explicar un país i unes comarques”. Aragonès ha destacat que “quan es vol, amb talent i esforç, podem aconseguir major prosperitat i benestar pel nostre país”.