El president Aragonès visita Firamar

El president Aragonès participa en el 20è Festival d'Havaneres Firamar

event_note Nota de premsa

El president Aragonès participa en el 20è Festival d'Havaneres Firamar

  1. El cap de l’Executiu visita Sant Pol de Mar
El cap de l’Executiu visita  Sant Pol de Mar{"name":"2022/08/22/10/53/09b7feb7-1de0-44ee-9152-e10d15157121.jpeg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":"156939"}

El president de Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assistit aquesta nit a la 20a edició del Festival d’Havaneres Firamar de Sant Pol de Mar (el Maresme), acompanyat de l’alcalde de la localitat, Albert Zanca, i ha participat del lliurament de premis del 14è Concurs de Composició d’Havaneres de Catalunya “Josep Bastons”. El cap de l’Executiu ha aprofitat la seva presència en aquest esdeveniment per fer una crida a “cuidar, respectar i tenir cura de la mar Mediterrània” perquè “els nostres fills i filles pugui tenir un mar molt més net i cuidat”. “Tinguem cura de la natura, del planeta i, especialment, de la mar Mediterrània”, ha afegit.

Abans de participar en el Festival d’Havaneres, el president Aragonès ha visitat l’ajuntament de Sant Pol de Mar, on ha signat el llibre d’honor de la localitat. El cap de l’Executiu ha passejat també per les parades de Firamar, que és una fira d'arts, oficis i motius mariners, en el marc de la qual se celebra el Festival d'Havaneres de Sant Pol.

undefined
undefined
undefined
undefined