El president Aragonès durant l'acte

President Aragonès: "El vincle de les cadenes de supermercats amb productors del territori permet que la prosperitat sigui molt més compartida"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "El vincle de les cadenes de supermercats amb productors del territori permet que la prosperitat sigui molt més compartida"

  1. El cap de l’Executiu ha encapçalat aquest matí la cloenda dels actes commemoratius del 50è aniversari de la presència de Carrefour a Catalunya
El president Aragonès durant l'acte de cloenda del 50è aniversari de Carrefour a el Prat
El president Aragonès durant l'acte de cloenda del 50è aniversari de Carrefour a el Prat
{"name":"2023/03/27/15/13/58c87812-5d9b-4706-8220-678a41dd84f0.jpg","author":"Rubén Moreno ","type":"0","location":"0","weight":122734}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat aquest matí la importància que les cadenes de supermercats de Catalunya tinguin “un fort compromís amb el teixit productiu català”, buscant “treballar amb empreses locals” i, alhora, “oferint-se com a aparador dels productes catalans”. Una filosofia de la qual el president ha posat com a exemple Carrefour, en el marc de l'acte de cloenda de la celebració del 50è aniversari de la presència de l’empresa a Catalunya.

El cap de l’Executiu ha destacat que avui la marca, “molt arrelada a Catalunya”, “treballa amb més de 1.200 empreses catalanes i té més de 7.000 treballadors” al país, repartits entre els seus 270 establiments. Unes dades que demostren el seu “clar compromís amb Catalunya”. “Generar un vincle amb els productors del territori permet que els guanys i la prosperitat siguin molt més compartits”, ha afegit Aragonès, ja que, “aquesta relació estable i de llarg recorregut contribueix a la creació i manteniment de llocs treball indirectes”.

Així s’ha expressat el president després de visitar l’Hipermercat Carrefour d’El Prat de Llobregat i presidir la cloenda del 50è aniversari. Durant l’acte, també s’han lliurat els Premis PIME Carrefour, que han recaigut en Torrons i Mel Alemany, en la categoria de Premi a la Transició Alimentària, i en el Forn Franquesa, com a Pime de l’Any.

Al costat de la importància d’oferir oportunitats a les empreses i les persones del voltant, Aragonès també ha posat en valor que “la lluita contra el canvi climàtic ens obliga a tots a canviar”, també als supermercats. “Ens obliga a replantejar-nos la nostra manera de produir, de distribuir i de consumir i apostar per una forma de consum cada vegada més responsable i més conscient”, ha destacat, i per això ha celebrat que el sector ja faci passos decidits per seguir avançant cap a una “societat més justa, més equilibrada, més verda i sostenible”.

undefined
undefined
undefined
undefined