Fotografia de grup

Pere Aragonès: "El futur de qualsevol projecte passa per incorporar la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic"

event_note Nota de premsa

Pere Aragonès: "El futur de qualsevol projecte passa per incorporar la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic"

  1. El cap de l’Executiu ha presidit la inauguració de les noves instal·lacions de Vueling a Viladecans, acompanyat de la consellera d’Economia, Natalia Mas

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assegurant avui durant la inauguració de les noves instal·lacions de Vueling a Viladecans que “el futur de l’aviació passa inevitablement per la reducció de les emissions de CO2”, per això, s’ha congratulat de l’aposta de la companyia de ser capaços de subministrar a la seva flota un “combustible molt més sostenible”. “Aquest és el camí i aquí hi trobareu el Govern de Catalunya com un aliat”, ha dit.

El president i altres autoritats assistents a l'acte (foto: Jordi Bedmar)
El president i altres autoritats assitents a l'acte (foto: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/04/14/13/40/9d50827f-d536-4aab-bab1-3b41bb075346.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"2044290"}

Durant l’acte inaugural, el cap de l’Executiu s’ha mostrat convençut que “cap projecte empresarial que no incorpori la necessitat de ser molt sostenible, ni cap projecte col·lectiu de país que no incorpori el repte de fer front al canvi climàtic, de mitigar-lo i d’adaptar-nos-hi”, no tindrà futur, perquè ja no es tracta d’una “qüestió accessòria”, sinó que “forma part del cor dels models de negoci”.

Només a través d’una millor distribució dels recursos, una millora tecnològica i la incorporació de la lluita contra el canvi climàtic”, i treballant a tots els nivells “es podrà superar el sostre ambiental”, ha afirmat.

Després de visitar el centre d’operacions i fer un recorregut per les noves instal·lacions de la companyia, el president ha assegurat que aquestes són “un pas endavant de la pròpia companyia per oferir un millor servei i implicar-se encara més en les aliances amb el teixit econòmic i social del país”, però també “un pas que posa de relleu els grans actius que té la companyia, però que també els tenim com a país”.

Pel president, “Barcelona i Catalunya són la base operativa de referència” de Vueling “permetent la connectivitat del nostre país, especialment en l’àmbit europeu, amb un nivell de freqüències molt i molt competitiu”. I s’ha mostrat esperançat quela connectivitat “millori en l’àmbit intercontinental”, ja que “forma part de les converses entre administracions i del debat social que s’està produint al nostre país sobre el futur de les nostres infraestructures”, ha dit.

El president Aragonès ha estat acompanyat durant la visita de la consellera d’Economia, Natalia Mas; del president i CEO de Vueling Airlines, Marco Sansavini,; la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sànchez, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz.

2  

Imatges

Fotografia de grup

Fotografia de grup 2044290

Visita a les instal·lacions

Visita a les instal·lacions 1322435

undefined
undefined
undefined
undefined