• #TransformemCatalunya
  • Notícies
  • President Aragonès: "La raó de ser de l'acció exterior del Govern de Catalunya és la defensa dels interessos de la ciutadania del país"
El president Aragonès, la consellera Serret i els delegats del Govern a l'Exterior

President Aragonès: "La raó de ser de l'acció exterior del Govern de Catalunya és la defensa dels interessos de la ciutadania del país"

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "La raó de ser de l'acció exterior del Govern de Catalunya és la defensa dels interessos de la ciutadania del país"

  1. El cap de l’Executiu i la consellera Serret han rebut als 21 delegats i delegades del Govern a l’acció exterior durant la trobada bianual que fan a Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha rebut avui al Palau de la Generalitat als 21 delegats i delegades del Govern a l’exterior acompanyat de la consellera d’Acció Exterior i Unió Europa, Meritxell Serret.

En l’acte, que ha servit de cloenda de la trobada de delegats a l’exterior que fan de manera bianual a Barcelona, el president ha agraït la feina feta per les delegacions i ha afirmat que “la raó de ser de l'acció exterior del Govern de Catalunya és la defensa dels interessos de la ciutadania del país”.

El president Aragonès i la consellera Serret amb els delegats i delegades del Govern a l'exterior
El president Aragonès i la consellera Serret amb els delegats del Govern a l'exterior (Foto: Jordi Bedmar)
{"name":"2024/04/05/11/06/8b7e1029-1f4e-4af5-9b10-e9346f1f98da.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":171540}

Aragonès ha assenyalat la importància de la tasca de les delegacions per reforçar les institucions, la cultura i l’economia catalana i ha animat als delegats “a seguir defensant els interessos del conjunt de Catalunya com heu estat fent”.

Els delegats i delegades del Govern a l’exterior es reuneixen dos cops l’any a Barcelona per coordinar els objectius de l’acció exterior de l’Executiu. Des de dimarts, els representants de la Generalitat arreu del món han conegut de primera mà els àmbits d’actuació prioritaris del Govern.

En la seva intervenció, la consellera Serret ha destacat que aquestes trobades són una oportunitat perquè els delegats puguin “fer encara millor la seva feina d’internacionalització de Catalunya sempre al servei de la ciutadania” i ha afirmat que “l’acció d’exterior a dia d’avui és sòlida”.