Intervenció del president durant l'acte

President Aragonès als nous delegats: "Penseu, parleu i treballeu per a la Catalunya sencera"

event_note Nota de premsa

President Aragonès als nous delegats: "Penseu, parleu i treballeu per a la Catalunya sencera"

  1. El cap de l’Executiu ha encapçalat la presa de possessió dels nous delegats territorials de l’Alt Pirineu i Aran, de la Catalunya Central, de Tarragona i de Barcelona


Intervenció del president durant l'acte
Intervenció del president durant l'acte
{"name":"2022/11/08/11/25/d1637f67-adba-4ace-b37b-4a8f171a3d57.jpg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":"62455"}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha encapçalat aquest matí l’acte de presa de possessió dels quatre nous delegats i delegades territorials del Govern.

El cap de l’Executiu, que els ha agraït “el pas endavant al servei del país, de les comarques i de la ciutadania de Catalunya”, ha subratllat que pren especial valor el “compromís i la vocació de servei” que mostren assumint el càrrec en moments complexos com els actuals.

“Us demano que penseu, parleu i treballeu per a la Catalunya sencera. Només així provocarem els canvis que el país necessita i aconseguirem culminar la transformació social, verda, feminista i democràtica amb la qual el Govern està plenament compromès i que estem duent a terme per fer avançar de nou de país”, ha assegurat el president.

En aquest sentit, Aragonès ha fet notar que la diversitat del país comporta també “desigualtat socials i territorials que són les que realment clivellen la nostra societat” i que poden afeblir Catalunya com a nació. “Si volem ser un país avançat i cohesionat, no ens ho podem permetre. Per això l’encàrrec que rebeu avui és que treballeu cada dia per corregir aquestes desigualtats”, ha dit als delegats i delegades. Així, els ha instat a “desviure-us per la gent” amb el compromís de “fer més fàcil i amable la vida de la ciutadania, treballant per crear benestar i prosperitat arreu del país”.

Durant la cerimònia, que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, han pres possessió del càrrec Josep Castells i Farré, delegat a l’Alt Pirineu i Aran; Montserrat Barniol i Carcasona, delegada a la Catalunya Central; Àngel Xifré i Arroyo, delegat a Tarragona, i Joan Borràs i Alborch, delegat a Barcelona .

4  

Imatges

Delegada territorial a la Catalunya Central

Delegada territorial a la Catalunya Central 3839244

Delegat territorial a l'Alt Pirineu i Aran

Delegat territorial a l'Alt Pirineu i Aran 4018834

Delegat territorial a Tarragona

Delegat territorial a Tarragona 3853411

Delegat territorial a Barcelona

Delegat territorial a Barcelona 3698423

undefined
undefined
undefined
undefined